Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیک گفت: کد رشته‌های آموزش مجازی واحد الکترونیک را از صدواندی رشته در طول یک ترم به 1500 رشته ارتقا دادیم و از آغاز سال تحصیلی جدید در 1500 کد رشته دانشجو جذب می‌کنیم.
به گزارش خبرگزاری آریا، نجف پور آقابیگلو افزود: برای افزایش حدودا 15 برابری کد رشته‌ها چند تدبیر اندیشیدیم که مهم‌تر از همه اینکه زیرساخت استفاده از اساتید برتر کشور را توسعه دادیم تا در فرایند آموزش مجازی علاوه بر اساتید برتر دانشگاه آزاد اسلامی بتوانیم برای ارتقاء کیفیت آموزش از اساتید و هیأت علمی دیگر دانشگاه‌ها نیز استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین دانشگاه مجازی جهان
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیک گفت: دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین دانشگاه مجازی جهان است به طوری که فقط در طول یک ترم 200 هزار عنوان کلاس، 2 میلیون کلاس و حدود 4 میلیون نفر آزمون برگزار شده است.
آقای عزیز نجف پور آقابیگلو افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین دانشگاه مجازی دنیا است البته این ویژگی دوران کروناست و پس از انجام واکسیناسیون عمومی و دایر شدن کلاس‌های حضوری این عدد‌ها تغییر خواهند کرد، ولی یک اتفاق مهم رخ داده اینکه جامعه ما با آموزش مجازی آشنا شده و با آن انس گرفته است.
وی گفت: اکنون افتخار دانشگاه آزاد اسلامی این است که بالغ بر یک میلیون و 200 هزار نفر یعنی حدود 40 درصد آموزش عالی کشور را به صورت مجازی آموزش می‌دهد و تمام امتحانات به صورت مجازی در حال انجام و تمام فرآیند تعریف، تصحیح و پیش دفاع مجازی است.

طبق نظرسنجی دانشگاه آزاد اسلامی؛ 70 درصد دانشجویان علاقه‌مند به تحصیلات مجازی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیک گفت: طبق آخرین نظرسنجی که واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد و مدارس سما انجام داده است بیش از 70 درصد از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرده اند بدون هیچ قیدی حاضرند همچنان تحصیلاتشان را به صورت مجازی ادامه دهند؛ در نظر سنجی از والدین دانش آموزان مدارس سما هم، 50 درصد اعلام کردند در صورت حضوری شدن مدارس باز هم مایلند بچه هایشان به صورت مجازی تحصیل کنند.
آقای نجفی آقابیگلو افزود: 75 درصد والدین گفته اند که اگر کیفیت آموزش مجازی ارتقا و هزینه‌های آن فاصله معناداری با آموزش حضوری پیدا کند حاضرند بچه‌هایشان را به آموزش مجازی ترغیب کنند و 70 درصد والدین اظهار داشته اند که اگر فرزندانشان نتواند رشته مورد علاقه خود را در دانشگاه‌های نزدیک محل زندگی پیدا کنند علاقه مندند که در همان رشته به صورت مجازی تحصیل کند که این عدد جالب توجه‌ای است.
وی با بیان اینکه این نظرسنجی با جامعه آماری حدود 100 هزار نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد در کل کشور و با حدود 100 هزار دانش آموز مدارس سما به صورت خوشه‌ای چند مرحله‌ای انجام شده گفت: این نظر سنجی می‌تواند نمونه آماری خوبی از کشور باشد چرا که واحد‌های دانشگاهی دانشگاه آزاد و مدارس سما در سراسر کشور گسترده است و به عقیده من می‌توان نتایج این نظرسنجی را به دیگر دانشگاه‌ها نیز تسری داد و در خصوص مدارس هم می‌توان به عنوان نمونه آماری در نظر گرفت.
رئیس واحد الکترونیک دانشگاه آزاد گفت: این آمار‌ها تغییر رویکرد مردم را نشان می‌دهد و این پیام را دارد که دیگر به دوران قبل از کرونا بر نخواهیم گشت و این رویکرد جدید نیازمند تدبیر نظام آموزش عالی و آموزش و پرورش ماست که بدانند با چه جامعه جدیدی در حوزه آموزش مواجه هستند.
آقای نجفی آقابیگلو با بیان اینکه واحد الکترونیک دانشگاه آزاد که در دو سال گذشته بار آموزش مجازی کل دانشگاه آزاد را بر دوش کشیده تأکید کرد: برای پاسخ به این تغییر نگرش و رویکرد جدید مردم ما باید کیفیت آموزش و فرآیند آزمون‌ها را ارتقاء دهیم و همچنین توسعه آموزش‌های مکمل و بارگزاری آموزش‌های آفلاین از تدریس اساتید برتر کشوری نیز در اولویت آموزش مجازی ما قرار دارد.
وی با بیان اینکه افراد قابل توجهی از جامعه علاقه‌مند به تحصیل مجازی هستند تا با هزینه کمتر بهره‌وری را بالا ببرند گفت: در این روش، یادگیری جایگزین یاددهی شده دانشجو محوری شکل می‌گیرد و در یک فضای تعاملی روش‌های آموزش متنوع می‌شود و منابع چند رسانه‌ای در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد؛ زمان برگزاری کلاس‌ها انعطاف پذیر و دانشجو پاره وقت می‌شود و امکان مدیریت زمان و بهینه‌سازی فعالیت هایش را بدست می‌آورد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، رئیس واحد الکترونیک دانشگاه آزاد با بیان اینکه فرآیند آموزش مجازی برای جامعه ایرانی جذاب‌تر است گفت: آموزش مجازی برای آن‌هایی که علاقمند به تحصیلند، اما فرصت تحصیل حضوری ندارند و یا خانم‌هایی که به دلیل ازدواج و مشغله‌های زندگی امکان شرکت در کلاس‌های حضوری ندارند این امکان را فراهم می‌کند تا در کنار خانواده به تحصیل بپردازند به همین دلیل نام دیگر این واحد دانشگاهی واحد دوستدار خانواده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیک صورت مجازی آموزش مجازی مدارس سما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۲۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، رقیه حسن‌زاده عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، کتابی با عنوان «روش تحقیق در مدیریت» را تألیف کرد.

علی‌ خانی، معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در گفت‌وگو با خبرنگار آنا  درباره این کتاب اظهار کرد: کتاب روش تحقیق در مدیریت گام کوچکی بوده که در راستای پژوهش و تحقیق برداشته و حاصل برخورداری از منابع، آثار و تجارب ارزشمند دیگران و چندساله نگارنده در زمینه تحقیقات، آموزش روش تحقیق و مسئولیت‌های پژوهشی دانشگاه است.

وی ادامه داد: کتاب روش تحقیق در مدیریت، مشتمل بر هشت فصل، با تیراژ ۵۰۰ نسخه با موضوعات مختلف در ۱۴۰ صفحه، توسط انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه منتشر شده است.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با بیان اینکه امروزه لازمه بهره‌گیری و استفاده از نتایج و یافته‌های تحقیقات در جوامع بشری بر کسی پوشیده نیست، عنوان کرد: تحقیقات جنبه‌های متعددی از زندگی را تحت تأثیر قرار می‌دهد و انجام پروژه‌های تحقیقاتی می‌تواند بسیاری از مشکلات و مسائل بشری را مرتفع سازد.

خانی بیان کرد: به دنبال تحولات علمی که در کشور و جامعه به‌ویژه در سال‌های اخیر به وجود آمده آثار زیادی در قالب تألیف و ترجمه به چاپ رسید که هر یک به سهم خود توانسته دانش و معرفت افراد علاقه‌مند، به‌ویژه تحصیل‌کرده‌ها و دانشگاهیان را در زمینه روش‌های تحقیق علمی افزایش دهد.

وی با تأکید بر اینکه در آینده نیز شاهد غنی‌تر شدن ادبیات روش تحقیق علمی در کشور خواهیم بود، گفت: تحول و خیز علمی بدون آشنایی با روش‌ها و آداب تحقیق علمی و بدون برخورداری از ابزار مورد نیاز و کارآمد مقدور نیست.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه تحقیق، پژوهش و روش بهینه مطالعه کتاب و منابع تحقیق را ازجمله راهکار‌های موفقیت در هر تحقیق و پژوهشی برشمرد و مطرح کرد: از آنجایی که مطالعه منظم و روش‌مند در هر پژوهش، نظری و میدانی، لازمه هر پژوهش پویاست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود
  • نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی آغاز به کار کرد
  • عملیات «وعده صادق» امید به مقاومت در سایر کشورها را افزایش داد
  • تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین + فیلم و عکس
  • فیلم و عکس | تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین
  • اراک قهرمان مسابقات تنیس روی میز منطقه ۵ دانشگاه آزاد شد
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • سومین کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود