Web Analytics Made Easy - Statcounter

درپی توسعه آموزش الکترونیکی در دانشگاه آزاد اسلامی دانشجویان این دانشگاه سوالاتی را مطرح کرده‌اند که به برخی از این سوال‌های پرتکرار پاسخ داده شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و‌ پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، شیوع ویروس کرونا خیلی‌ها را خانه‌نشین کرده است شاید فراگیرترین بخش کشور که گرفتار این ویروس شده دانشگاه‌ها باشند، به همین دلیل آموزش‌های الکترونیکی در دستور کار قرار گرفته است دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این زمینه فعالانه و مسئولانه گام برداشته و اقدام به برگزاری کلاس آنلاین کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بسیاری از دانشجویان برای اتصال به کلاس‌ها سوالات و ابهاماتی دارند که در ادامه به برخی از آنها اشاره شده و با استفاده از نظر صاحبنظران به آنها پاسخ داده شده است.

۱- چه درس‌هایی به صورت الکترونیک ارائه می‌شود؟

تمام دروس نظری عمومی یا تخصصی به صورت الکترونیک به دانشجویان ارائه می‌شود.

۲- چه مقاطعی می‌توانند از کلاس‌های الکترونیک استفاده کنند؟

همه مقاطع اعم از کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری می‌توانند از آموزش‌های الکترونیک استفاده کنند. 

۳- برای دسترسی به کلاس الکترونیک چه نرم افزاری مورد نیاز است؟

اتصال به کلاس‌های الکترونیک نیاز است Adobe conect نصب شود. البته نرم‌افزارهای مورد نیاز از اینجا قابل مشاهده است.

۴- آیا در کلاس‌ها امکان پرسش و پاسخ وجود دارد؟

بله دانشجویان می‌توانند بعد از اتصال به کلاس در زمانیکه کلاس برگزار می‌شود پرسش و پاسخ از استاد داشته باشند. 

۵- آیا می‌توان در کلاس‌ها کنفرانس ارائه داد؟

از آنجائیکه امکان پرسش و پاسخ در کلاس‌ها وجود دارد دانشجویان می‌توانند با هماهنگی استادان ارائه کلاسی داشته باشند. 

۶- آیا امکان استفاده از کلاس‌ها به صورت آفلاین هم وجود دارد؟

بعد از برگزاری کلاس‌ها، کلاس‌ها ضبط می‌شوند و دانشجویان می‌توانند در زمان دیگری از مباحث مطرح‌شده در کلاس‌ها استفاده کنند.

۷- پشیبانی کلاس‌ها چگونه صورت می‌گیرد؟

واحد آموزش الکترونیک دانشگاه وظیفه پشتیبانی نرم‌افزاری واحدهای دانشگاه (نرم‌افزار ارائه آموزش الکترونیکی) و پشتیبانی فنی کمیته‌های پشتیبانی را عهده‌دار است.

۸- امکان مهمان شدن وجود دارد؟

واحدهایی که به هر دلیلی (مانند عدم دسترسی به استاد حائز شرایط یا فقدان تجهیزات فنی مناسب در آن واحد) توانایی برگزاری کلاس‌های خود را به صورت آموزش مجازی بر خط ندارند، می‌توانند دانشجویان خود را به واحد الکترونیکی مهمان کنند. جهت مهمان شدن اقدامات ذیل توسط واحد می‌بایست انجام شود.

مسئولیت آموزشی واحدهای درسی اعلام شده دانشجویان بر عهده واحد دانشگاهی مبدأ است.

۹- دانشجویان برای اتصال به کلاس‌ها به چه تجهیزاتی نیاز دارند؟

دانشجویان برای اتصال به کلاس‌ها باید به اینترنت متصل شوند و هر وسیله‌ای نظیر کامپیوتر، لب‌تاپ، تبلت و گوشی که امکان را داشته باشد می‌تواند دسترسی به‌کلاس‌ها را فراهم کند. 

هر استان یک تیم پشتیبانی فنی با مدیریت مدیر فناوری اطلاعات استان تشکیل می‌دهد، در صورتی که دانشجویان یا اساتید در استفاده از کلاس‌های برخط مشکلی داشتند با تیم پشتیبانی فنی استانی تماس خواهند گرفت.

۱۰- کلاس‌ها تا چه زمانی ادامه دارد؟

با ادامه وضع موجود فعلا کلاس‌ها ادامه دارد، اگر شرایط عادی شود و دانشگاه‌ها باز شوند دانشجویان می‌توانند در کلاس‌های حضوری حاضر شوند.

انتهای پیام/۴۰۴۰/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی آموزش الکترونیک مهمانی دانشجویان دانشجویان می توانند کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۰۷۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به همت تشکل‌های اسلامی اساتید، دانشجویی و بسیج دانشجویی و حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت، دومین پنل دانشگاهی در قالب کرسی علمی ـ ترویجی ویژه تبیین تحولات فلسطین اشغالی با عنوان «تبیین ابعاد حقوقی و اقتصادی تحولات فلسطین اشغالی» در سالن علامه طباطبایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت برگزار شد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان مرودشت در این نشست با بیان مطالبی به تحولات اخیر غزه و عملیات غرورآفرین «وعده صادق» اشاره کرد و گفت: خدای بزرگ را شاکریم که خون‌های پاک شهیدان ما در جنایت حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی در دمشق با عملیات تنبیهی رزمندگان غیور و حماسه‌ساز سپاه اسلام ثمر داد و با فروپاشی هیمنه پوشالی و بازدارندگی تزئینی و تارعنکبوتی ارتش صهیونیستی، شکستی تاریخی و راهبردی برای اشغالگران ثبت و یوم‌الله دیگری در تاریخ میهن رقم خورد.

غلامرضا شعبانی‌نیا افزود: بدون تردید، یکی از مشوق‌های ارتکاب گسترده این جنایات از سوی رژیم اشغالگر، بی‌کیفر ماندن آمران و عاملان جنایات ارتکابی است و رژیم اشغالگر با احساس مصونیت در قبال بی عملی و انفعال جامعه بین‌المللی، مستمراً به ارتکاب شدیدترین جنایات بین‌المللی مشغول بوده است.

وی در ادامه بر لزوم توجه به مناسبات میان حقوق و سیاست و پرداختن به همه جنبه‌ها و ابعاد مختلف موضوع تأکید کرد و گفت: لازم است به اهمیت توجه به آرمان‌خواهی و مقاومت مردم فلسطین در قبال جنایات رژیم اشغالگر قدس و نقش و جایگاه حقوقدانان، به‌خصوص حقوقدانان مسلمان در حمایت و انعکاس وضعیت کودکان، زنان و محکومیت عدم رعایت حقوق بشر در غزه پرداخته شود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان مرودشت تبیین کرد: نقش دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری هرچه بیشتر از ظرفیت‌های موجود، تولید محتوای فاخر در فضای مجازی با هدف آگاه‌سازی اقشار مختلف مردم از دستاورد‌های مهم انقلاب اسلامی، کینه‌توزی‌ها و توطئه‌پراکنی‌های دشمنان این نظام شکوهمند بیشتر از اقشار دیگر جامعه است که باید مورد توجه قرار گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت هم در این نشست ضمن خیرمقدم و قدردانی از اقدام تلافی‌جویانه عملیات «وعده صادق» سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و حمله پهپادی و موشکی به اهدافی در سرزمین‌های اشغالی، آن را غرورآفرین دانست.

سیروس فارسی بیان کرد: ظلمی که نسبت به زنان و کودکان مظلوم فلسطین صورت می‌گیرد و از سویی جسارت رژیم صهیونیستی به خاک ایران در سوریه غیرقابل بخشش بود که باید به آن پاسخ داده می‌شد.

استاد گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت هم ضمن تبیین ماهیت جنگ غزه به‌عنوان یک مخاصمه مسلحانه بین‌المللی، به این جنگ به‌عنوان یک جنگ نامتقارن اشاره کرد.

علی زارع توضیح داد: باید ابعاد مختلف این مخاصمه را به‌خصوص از حیث حق بر جنگ و حق در جنگ، حقوق و تکالیف طرفین به‌‌خصوص در وضعیت اشغال و نقش سازمان ملل متحد در این موضوع مورد توجه و تحلیل قرار داد.

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت هم به تشریح کارآمدی و نقاط قوت و ضعف حقوق بین‌الملل در مواجهه با جنگ غزه اشاره کرد و ضمن تبیین جنایات بین‌المللی ارتکابی و انفعال اولیه حقوق بین‌الملل در واکنش به این جنگ عنوان کرد: تصویب قطعنامه شورای امنیت ملل متحد در این زمینه، دستاورد قابل توجهی برای حقوق بین‌الملل است.

قهرمان سلوکی‌نژاد همچنین بر ضرورت اتحاد و همبستگی کشور‌های اسلامی در مواجهه با توطئه‌های آمریکا در منطقه خاورمیانه تأکید کرد.

به گزارش آنا، مسعود رودکی معاون آموزشی، معصومه عمادی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت، میثم حیدری عضو شورای اسلامی شهر مرودشت و عباس زارعی مسئول بسیج دانشجویی شهرستان مرودشت در این نشست حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد شهرکرد در حمایت از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین
  • از طنین «فریاد قدس» تا شنیده شدن استخوان‌های خُرد شده رژیم صهیونیستی/ روسیاهی به زغال صهیونیستی ماند
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند
  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است